Mitt 140e inlägg

Hej bloggen! ville bara säja nu, att jag byter blogg. Här hittar ni mig.
http://fashionplace.myshowroom.se/
Kommer byta från blogg.se till myshowroom.se eftersom jag är lite less på blogg.se. Vill ha en helt ny start, det var ju därför jag bytte hit till denna blogg. dock var det ju samma sak ungefär. så då har jag nu bytt till myshowroom eftersom det är lite enklare med designen, bättre med underkategorier osv... hur som helst ni hittar mig här som sagt:
http://fashionplace.myshowroom.se/
Tredje gången gillt, nu ska jag inte byta blogg något mer!



Hejhej

hej hej bloggen! =) idag har jag hunnit träna 120minuter i hälsans hus och även se en del av BGs match i USM.
träningen gick rätt bra förutom att jag var rätt seg/stel i bena, men det gick bättre på slutet. vi hann gå igenom jättemycket. så längtar jättemycket till att spela nästa helg!! ska bli så himla kul.
Men längtar ändå mest till RM, det ska bli grymt skoj de.

Här kommer 2 bilder som jag tog under BGs match, oredigerade osv.. men de duger till att avsluta detta inlägg. kyss

basketbasketbasket

Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag håller på att fixa design och för att det egentligen inte finns så mycket att skriva! Har i alla fall varit på basketträning idag. Det gick jätttebra, knäna håller osv - awesome! Alltså just nu känns allt verkligen jättebra, hihi! Dock finns det ju några saker som jag måste fixa men annars, helt bra! Kollade även lite på USM. Just nu är jag bara såå godis sugen. Men ska somsagt att inte käka så mycket! Men ja... Nu ska de köpa i alla fall lite godis till mig... Med betoning på lite. Men ja, ni ser ju hur intressant det här inlägget blev, ville bara säja att ja basket är grymt kul osv... Kyss

basket

Hej hej ville bara slänga in ett snabbt inlägg hihi, men ville bara säga att just nu längtar jag sjukt mycket till basketträningen imorgon! Och till träningen på söndag, och måndag och tisdag! Hihi! Träningen igår gick förresten finfint, kollar också förresten lite på nyheterna.. Åh vi i Sverige har faktiskt rätt tur med gratis vård och rätt korta köer om man jämför med deras! Alltså, de lottar vilka som får komma in. Gaaaalet. Men ja nästa helg är det bbd! *längtar* hej hoppp vad kul de ska bli att spela basket! Men har också konfirmationsmöte då, men ja måste väl gå på de . Förresten, sa ja att jag älskar basket? :D

ITS FRIDAY!

Huuur underbart är det inte med fredag? RIKTIGT underbart, tycker jag. Har även fått låna tredje säsongen av Desperate, enda säsongen som jag inte har sett, tror jag. För jag har sett femte säsongen och framåt och ettan och tvåan och möjligen fjärde säsongen -however 6 discar med desperate, I say weeho!
Bloggningen är som ni ser inte helt på topp. men håller på att fixa ny design med hjälp av felicia osv... så ni får helt enkelt hålla ut.

lite annat jag har att berätta, hm... har filmat klart allt till vår första reklamfilm. den blir nog ba, men jag tycker fortfarande den är lite osammanhängande. men ja, det var inte jag som kom på med "efriends" och att göra en film med mobbare osv.. haha dock var det jag som kom på en scen med mobbarna, hihi.
 bjuder på lite bilder, mer kommer!

Då vi fick sluta en minut tidigare skrev hanna det där, och Peter bara "vars ska jag gå?" haha... :D

nämen tjabba

Denna dag gick min skåpnyckel sönder. skåpet har varit otroligt segt, bara gått att öppna av att man sparkar på det osv. så det var inte oväntat, om man säger så!
har även redovisat om något så intressant som maskindiskmedel i tablettform på HK:n.
Var väl dagen det, ikväll väntar en basketträning. kyss

Jag är inte knäckt, bara illa böjd:

HEJ

idag blev det ingen skoljogg, istället blev den uppskjuten, möjligen inställd. gjorde inget för mig, hade nämligen en helt okej stund i idrottshallen vår och spelade fotboll. mitt lag slutade tvåa i en miniturnéring. var nära att näta en boll, men typiskt mig så skjuter jag rakt på målvakten. that happens. ikväll blir det att kolla på northland basket, kul! kyss


I DONT CARE

Ikväll blir det basketträning weho, var ju ett tag sedan förra och imorgon på skolan har vi skoljoggen. våran skoljogg är 5km och 400m I think... men hoppas det går bra. förra året orkade jag i alla fall jogga runt hela och förmodligen orkar jag det nu också... kyssar


IN THE GAME TODAY

hej hej bloggen! =) är nu hemma från skolan, kan ju bara meddela att det känns jätteskönt! har bland annat prövat på något nytt idag på idrotten med en freesbe. dock kommer jag inte ihåg namnet på det. var i alla fall, hm okej att köra synd bara att så många fuskade!! det är sååå orättvist.
En annan orättvis sak var att vår idrottslärare gav MIG frånvaro...? jag kom faktiskt ut samtidigt som 8A's lärare kom ut och ropade "kom alla mina små kycklingungar..." alltså jag kom precis i tid.
bara för att alla andra tjejer inte kom i tid... och jag sa faktiskt det men då sa hon "ja då får du väl bara 3min frånvaro"... hm tack?

Till en lite roligare sak då: jag och Stina har skaffat en praoplats på Waldorf, asnice!!






rullar snart

rullar snart till skolan då. idag har vi en rätt så tråkig dag i skolan, men hörs sen då jag kommer hem eller senare, kiss

Igår bar jag förresten min Tokio Hotel hood, mysigt då det regnade (och åskade på morgonen. )

JUST NU




Just nu... verkar det som om alla har en sån här ball tvåringarring med ett kors på. måste säga att jag lääänge velat ha en sån ring men att jag köpt andra saker för mina pengar (sett det som en liten onödig utgift). men... måste ju bara säga att det är grymt snyggt.

TRÄNAT EN MASSA 04or

Heeej bloggen! :D har tränat en massa gulliga nollfyror i hallen, både tjejer och killar och det var grymt skoj!! Hihi, körde en massa lekar, stafetter och spelade match mot de, alltså endel av de var såå himla gulliga!!! Var i alla fall jätteskoj att träna de där småkillarna och tjejerna, de ärju typ hälften så gamla som oss, haha! Men det fanns faktiskt några där som var rätt bra på att dribbla, alltsåjag var inte så bra på att dribbla då vi hade vår första basketträning.. Haha ja oj vad tiden går fort..... Aja ha de fint, kiss

SOON

Om ett tag ska jag rulla mot hallen för att träna några små ettapluttare i basket, kiss

the only way for to person to keep a secret are if one of them are dead

Hej, är hemma från skolan nu! :D skoldagen gick faktiskt jättebra, hade en jätteskön vikarie på biologin och på SOn håller vi som sagt på att filma nu till våran reklamfilm. vi har börjat filma nu och jag säger bara det att oh-my-gud så mycket vi skrattade!

rätt fin dag idag i alla fall, en skön start på veckan om man säger så, hoppas eran varit lika bra! avslutar med en bild från helgen, Kiss


TODAY



INGEN INSPARATION

Hej bloggen, ville bara meddela att inspirationen till denna blogg just nu ligger på noll och därav rätt ointressanta tråkiga inlägg, men också för att jag har endel annat jag håller på med nu då man är inte är i skolan (bland annat en photoshoot!) -ja ni förstår! Men har inte så mycket intressant att skriva nu, kommer väl upp några tidsinställda inlägg I think men återkommer senare imorgon eller ikväll. Avslutar med ett par myspys sockar från gina, kiss


EAR CUFF


Alltså jag har inte fattat det  förrän igår och det är att man INTE behöver ha hål i öronen där uppe på örat för att bära dessa örhängen. för jag har suktat lite efter att göra ett till hål i örat, men det har även känns lite jobbigt eftersom jag tyckte att det gjorde så ont att byta örhängen i öronen då hålen inte riktigt läkt.
Det där örhängena där ovanför är från stylebytyra.se.

SOLSIDAN

hej bloggen! =) igår så kom som sagt victoria hit. vi gjorde bland anant då en musikvideo och jag måste bara berätta för er att den blev ju riktigt grymt bra. hittade även första säsongen av solsidan nere i vårat vardagsrum och eftersom alla verkar tycka att solsidan är så himla bra så började slog jag faktiskt på det.
Och det var faktiskt, riktigt roligt. Synd bara att avsnitten är så korta... haha.



SWEET LITTLE LIES


Boken som ni ser på bilden ovanför, som Lauren Conrad har skrivit: Sweet Little Lies är nu beställd.


MUMSIGT



SNART KOMMER FILUREN PÅ BILDEN NEDAN HIT



H&M


Kollade runt lite grand på H&Ms hemsida och såg denna snygga skjorta som ni ser på bilden ovanför.
Jag tror bestämt att Taylor Momsen bar en sån i Gossip Girl i ett avsnitt.
Hur som helst, vad tycker ni om skjortan?

I HAVE A SECRET CAN YOU KEEP THEN?

hej bloggen, idag är det en lite sörjardag eller vad man nu ska kalla det. för exakt 10 år sedan hände nämligen någonting som har kommit att förändra denna planet för alltid. Det var nämligen då som ett stort hemskt krig utbröt och som har tagit en massa liv.
  Som de flesta av er fattar, så skriver jag där ovanför om denna terrorismattack mot World Trade Center.
Ni kan inte förstå hur många liv som har tagits bort från denna planet, "bara" av det där.

Så många amerikaner, turister och så många från Irak och Afghanistan som har varit helt oskyldiga i detta fall, har fått sitt liv avslutat alldeles för tididgt.
Vad ska man säga? Vila i frid.

För övrigt: just nu spelas The Pierces låt Secret på Spotify.

SVAR


Sv: Jag ska inte ta någon speciell konfirmation -nämligen sommarkonfirmation. Väldigt många verkar ju vilja resa någonstans. Rom, Göteborg och Tanzania.
Men man far ju för att konfrimera sig och för mig spelar det inte så stor roll vars man lär sig. 
 
Och för mig är inte det här "resandet" någon big deal eller vad man ska kalla det, jag vet att ni inte förstår riktigt hur jag vill uttrycka mig. men om jag säger såhär: på vissa låter det som om det är så stort att fara till vissa ställen. och visst, om man inte reser så mycket kan jag väl förstå det, för jag tycker ju Tanzania konfirmationen verkar rätt "stor" -bara för att den är i Afrika. ( fast i och för sig har jag ju inte rest mycket ).

Hur som helst. Sommarkonfriamtionen ska jag ta. OCH så vill jag bara avsluta detta inlägg med att det är helt sjukt vad mycket bidrad dessa konfirmationer får!!! 1500kr till Rom tur och retur plus mat och boende...? liksom, en enkel biljett till New York, kan man få om man har riktigt tur för 6000:-...


MOVIE


Ni är så söta, girls. ♥

DETTA GJORDE MIN DAG

Hur underbart var det inte att hitta ett kuvert från Gratisbio i brevlådan efter en lång jobbig dag...?
Jag kan berätta för er att detta gjorde verkligen min dag, det var verkligen helt awesome att finna detta kuvert i brevlådan. 50kr rikare, helt gratis . Detta tackar man inte nej till, eller hur?
Så, in HÄR,   HÄR  HÄR  HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR eller  HÄR. Om du blir medlem på just den där länken, så får du dessutom lite extra poäng av mig, som du sedan kan växla mot presentkort (RIKS PRESENTKORT) som går att använda i de flesta affärer. Här ser du en komplett lista på alla ställen du kan använda presentkorten!

Som sagt, klicka  HÄR  HÄR  HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR eller  HÄR för att bli medlem.
Ps. Visst sa jag att detta var helt gratis? Det är den största anledningen till att jag älskar gratisbio.






FOTBOLL


Är tydligen uttagen till matchen på lördag. men kommer förmodligen inte kunna spela pga mitt knä, även om jag bara skulle stå i mål, känns ju bara man tar ett steg. *sadface*

HELG

Äntligen är det helg, kan inte säga hur skööön denna fredagskänsla är. Obeskrivligt!!! Men har som ni säkert förstår, klarat av ännu en hel vecka av skolan.
Det känns otroligt skönt, vi redovisade bland annat våra egna reklamannonser på SO:n, gick bra och nu ska vi göra en reklamfilm. det är nya grupper, men måste säga att jag är i en jättebra grupp denna gång också!
Med William, Jesper, Linnea och Emma.

På idrotten körde halva vår klass fotboll och halva vår klass la cross, sen bytte vi. vi körde tjejerna mot killarna, vi tjejer hade helt klart kunnat vunnit i fotboll om vi sprungit liiite mer eller om inte alla kört forward, hihi men jag nätade ett långskott i alla fall, weho! sen råkade jag skjuta joar rakt i huvudet... men det var en helt annan sak, de var faktiskt inte med flit.

sen körde vi la cross och det vann vi tjejer...

ja, sista lektionen hade vi biologi, bland annat läxförhör. gick helt okej!


MOVIES

Gjorde ett lite slarvigt collage på några komedi och gråtar filmer som jag vill checka in, resultatet ser ni här ovanför, för övrigt är jag i skolan nu så detta är ett 110% tidsinställt. Btw: ledighet två hela dagar snart! Everybody say weho! Kiss

KNÄPROBLEM

Whoops, så har man joinat klubben 'vi med allvarliga knäproblem' på sätt och vis. De har tömt ut vätska men de är fortfarande lite svullet och dessutom gör det faktiskt ont då man springer nu också, på riktigt. Försöka träna på ändå igår på träningen, för nu är de några dagar ledigt från träningar, till på tisdag om man inte räknar med vår träning för flickor 04, men de gör vi inte... Dock ska jag försöka få in ett gympass i helgen, hänger bara på en viss person (läs:pappa) hihi! Men sista dagen av skolan innan helgen, weho- awesome! Kiss

INTRON

Älskar verkligen vissa intron, i början av serier, konserter och shower ni vet...? Nöööörd, tack jag vet. men endel låtar är så himla grymma. då jag var liten älskade jag verkligen Zoey 101 introt ni vet, haha.. men här nedanför har ni några bra intron -lyssna/se bara: ;)

Bella och Tyra Show

Pretty Little Liars sången och Pretty Little Liars introt... :D

Gossip Girl... ;)

BASKETTRÄNING

did you say love? Börjar snart dra mig mot hallen -basketträning är inne på schemat, kärleken är obeskrivlig till denna sport. Mer ord är överflödiga. Avslutar med ett citat jag hitta på en blogg. Kiss

AFTER DEATH EVERYONE WILL LOVES YOU

Ingen kan ha missat att Stefan Liv död i en tragisk flygolycka i Ryssland? Nä, tänkte väl inte det. Åh vad alla verkar bry sig om honom nu osv... Precis som då Michael Jackson och Amy Winehouse dog. Jag kommer alltid älska dig Stefan och så vidare ... Och då är frågan: från när då? Jaja whatever, tycker också det är tragiskt att så många dött helt i onödan. Men vet ni vad? Minst en miljon människor lever i slummen, var 90e sekund dör någon av vattenbrist osv... Det är verkligen så mycket bättre att fokusera på sådant! Har svårt att uttrycka mig rätt, men allas liv är lika viktigt så vi kan ju försöka förhindra att en hel drös med människor dör pga av svält och torka...? De har inget val!!! Men det har vi, vi kan hjälpa detta. En tanke till de är första steget... Okej blev en hel del osammanhängande ord
läs detta inlägg på egen risk!

JUST NU VET JAG ATT NI ÄR SÅ AVUNDSJUKA PÅ MIG

för jag har har nämligen pluggat biologi och spanska på eftermiddagen, så jag kan verkligen allt till morgondagen, så det är verkligen grymt skönt det.
för övrigt har jag hunnit med ett läxförhör i fysik idag, gick bra förutom en fråga. råkade blanda ihop två saker, men kan ju det och det är ju huvudsaken, speciellt då det senare blir prov!

anyway, denna dag har gått bra och vet ni vad? en dag kvar till helg och sovmorgon, som jag längtar! för man blir så himla trött nu då det är så mörkt ute osv... men idag har jag hållt mig vaken med att tugga på vindruvor lite då och då, hihi. dock riktigt dåligt för tänderna, men vad ska man annars göra för att hålla sig vaken, tips?



MYSOUTFIT




Mysoutfiten från tjejkvällen.

Sofis Mode


Fick som sagt med mig senaste numret av Sofis mode (som kom ut idag!) hem, så det blir att läsa lite mer i den nu, blir även lite sällskap med min engelskabok och min tankekarta med ljud. kyssar

HOLD ON AND STAY STRONG

tog bussen in i stan idag, träffade linnea och stina på bussen och sen i stan mötte jag upp Lovisa och Agnes.
strosade runt med de två i en massa affärer. såg ett par riktigt snygga skor inne på scorett, 399 spänn kostade det, såg även ett par uggs -de kostade 2200:-
   Hittade också världens fränaste ring inne på Glitter. (kolla bilden längre ner). då klockan var fyra ungefär så gick lovisas buss och då kom också min mamma, vi for på pizzerian / konsum. Norpade ett pinnfärskt nummer av Sofis Mode bland annat!








SNABBT INLÄGG

hej bloggen kom hem för en liten stund sedan från skolan. har haft favodag så har jobbat jättemycket matte. är nu på diagnosen (dvs 2 sidor framför Veckans mål och vi har två mattelektioner kvar denna vecka!) har även börjat på en fördjupning i biologi -om bläckfiskar.
Har även jobbat i lite andra ämnen, dock bara teoretiska.

men ska vara med lovisa lind. ( hennes blogg finner ni här till höger, lite längre ner! ) 
och idag då jag kommer hem ska jag även lägga in en  ny länk där. ( hinner inte nu) vill du också ha en länk i min meny? kommentera då det HÄR inlägget. kyssar

MIN SOMMAR


Bättre sent än aldrig, här kommer en sammanfattning av vad som hände under min sommar:

  • Fyllde år och fick en massa fina presenter från både familj, släkt och vänner. ♥

  • Spelade PSG med lira flickor 97 & 96. höll bland annat nollan mot Mexico ( America Elit ) och mot Norge (ja alla matcher som jag stod höll jag nollan... ). Dock gick vi inte vidare eller så, men det var rätt kul ändå!
    • For till London. Besökte vaxdockor, Oxford Street, Buckingham Palace, käkade bakad potatis i loungen på flygplatsen -med mera! :D

    • For till Norrköping och var med på Stadium Sports Camp och träffade en massa härliga basketproffs. ♥ ( och så såg man ju Sean Banan live !!!) 


    • Spelade UFF, var med på en streetbasketturnéring, käkade mjukglass för 10kr, sett Danny live, spelat lilla VM, varit med på lf basket elit camp och har umgåtts med världens finaste människor på denna planet. Japp, denna sommar har varit helt underbar! ♥



det här kan du kalla kärlek



ska om ett tag dra mig mot en baskethall. för att träna. om några veckor blir det en resa till södertelge. och då måste mitt knä vara okej!!! men ska som sagt på återbesök till läkaren om cirkus 2 veckor. så då får vi se vad det är, varför det är så svullet igen. kiss

LISTEN



Läste detta på Blondinbellas blogg och jag förstår verkligen inte grejen om att snacka skit om någon och sen innerst inne inte våga stå för det. ja, nu kanske jag snackar skit om de men jag står för denna åsikt, skulle kunna säga det öga mot öga mot alla som snackar skit bakom ryggen på andra och att inte kan ta det öga mot öga, bara bakom ryggen det är så himla lågt! för allt som jag säger om personer "bakom ryggen" skulle jag kunna säga till de, IRL. 
    Så, nu ska jag skriva en sak här på bloggen och ja, detta kan skulle jag också kunna säga öga mot öga/ IRL Jennifer och Anya, såg att ni var vidare till nästa läger till länslaget i fotboll, ni är grymma.

För övrigt: basketträningen ikväll, ska bli jättekul. träningen igår gick bra, så hoppas att denna går minst lika bra. dock spökade mitt knä med mig på idrotten. Inte alls kul. Så får se hur det går ikväll. Kyssar

att leva, andas och överleva

klivit upp alldeles för tidigt, haft en no-lektion över en hel timme, efter det läste vi språket español och ha engelska glosor och käka lunch, jag fick i mig ett glas vatten, vindruvor, en baguette (tack mamma!) och några makaroner. en korvbit som legat i en låda dränkt i fett (alldeles för länge) kom dock inte ner i min hals. men blev mätt och belåten som man säger, så det gör inget käre statsminister att ni bestämt att detta ska serveras i skolmatsalar över landet. dock tycker jag synd om dessa människor som blir tvugna att käka dessa korvbitar.
och nej jag är inte bortskämd eller någonting sådant, detta är ren sanning att korvbitarna ser oätliga ut.

Efter lunchen hade vi ett långt hk-pass. film om tvättning och lite snack om jämförpriser och annat. *gäsp*. lektionen var så himla länge och allt vi skulle göra var att lyssna och kolla. inte anteckna, bara "vara". eller ja, sist av allt skulle vi skriva vad vi ville jobba med. antingen nå diskmaskins-tabletter, pulver-rengörings-medel eller flytande rengöringsmedel... då vi valt fick vi så snällt sitta och chilla med varandra som våran lärare sa medan hon kollade vad vi ville ha och delade in oss i grupper. jag samlade in några autografer på min mapps baksida och jag säger bara det att amanda, oskar, joar, jesper, victoria, jocke,wille och linnea se till att bli riktigt kända nu så jag kan sälja denna mapp dyrt! ;)
efter den lektionen hade vi idrott, närmare bestämt fotboll i regnet och svansleken och efter det kunde man äntligen cykla hem efter att ha överlevt ännu en dag.
   förresten, så här ser mina naglar ut, precis just nu:


BILDER


Fikade så här goda & fina muffins.

som alla ville fota, hihi.

kollade somsagt på film, med en massa snacks!





Några bilder från en helt awesome kväll. vi såg I am number four. Och den var grymt bra. ♥
Bilderna blev huller om buller och det blev tagna några bilder till förutom dessa, men detta duger rätt så bra.
felicia, emma, stina, linnea och amanda, ni är riktigt härliga ni! ♥


DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA


De flesta av er, har säkert redan sett denna video.
De flesta av er, kommer säkert bara klicka er vidare.
Men någon av er, kommer ta er tid att se denna.
Och sprida den vidare.
 
Det är okej.
Att. Känna.

UNDERSKATTAT

Detta på bilden nedan är så sjukt underskattat. med en kurrande mage blir man hur sugen som helst och det är även då som det smakar godast.

funderar dock på ett litet uppehåll, vad säger ni? ska jag ta det? ett litet köpstopp på godis, chips och mina älskade cheesballs?
grymt bra för tänderna och magen eftersom jag alltid måste gå på toa så mycket dagen efter jag käkat godis.



basket är underskattat


Bilden till detta inlägg har ingenting att göra med bokstäverna under. Bilden är från i lördags på Ban Tai. Och texten skrivs faktiskt precis nu. Ska snart rulla ut i regnet (mysigt men ändå inte) till basketträningen. Blir väl helt okej att träna i hallen i lite mer än en timme med några härliga brudar. Önskar bara att basketserien ville dra igång snart. På riktigt. Men ja, hörs senare då, Kyssar

new head and old brain


Min nya header kan ingen ha missat, dock är den bara där tillfälligt. är redan less på denna design, så ska göra om bloggen lite. medan jag gör om, så kommer denna header vara där uppe.
funderar just nu på vilket citat jag ska ha, för jag vill ha ett citat i headern.
frågan är bara, vilket citat då, alternativen är:
- i'm not afraid i was born to do this.
- just be awesome.
- en liten stig som kallas kärlek har fört oss samman.
- det finns ingen återvändo då tärningen är kastad
-  some people wish it happen, some people want it happen and some people make it happen
- eget förslag?

Kommentera, smsa eller säg IRL i så fall, kiss ♥

WANTED


Just nu går tankarna bort till denna underbart snygga jacka som dessutom ser riktigt bekväm ut. skulle kompletera en massa outfits dvs vara pricken över i:et. Men, den kostar ju så galet mycket (en all-in-clusiving resa till Turkiet eller Egypten kostar lika mycket tex... )
Men, vad värmer mest? Denna jacka eller en resa dit...?

Denna dag
har i alla fall tillbringats i skolan. vi fick tillbaka läxförhöret i biologi... fick 10p, men kunde ha fått tolv. men jag trodde inte man skulle behöva skriva att de tog in koldioxiden från luften och vattnet från marken, liksom det visste ju jag, så dum är jag inte. men trodde som sagt inte man skulle skriva ner det. men jaha, tydligen!
Annars då? mattetal är jobbade, reklamplanshen är klar i SOn och vi har börjat jobba lite om coca-cola på engelskan.
Och, idag blev det kyckling nuggets till lunch. helt okej, för att vara skolmat.


10 saker du inte visste om mig

  1. Jag har inte släppt in ett enda mål i en fotbollscupmatch i år. Har totalt stått 3 matcher. Två i PSG med f96. Mot Norge & Mexico. Och en i UFF mot Sävar.
  2. Mitt rekord i att göra armävingar-på-rad-på-tå är 51st.
  3. Det mesta jag köper är godis/chips/ostbågar
  4. Jag har inte fått IG/underkänt på ett enda prov.
  5. Jag har gjort tre mål denna säsong i fotboll. rätt dåligt, ja.
  6. Min favoritsport är basket.
  7. Igår kollade jag på filmen I am number four och jag tyckte den filmen var jättebra! Så den filmen rekommenderas!
  8. Min favoritfrukost är chokladpannkakor med banan i. Med hallon till. ♥
  9. Mina favoritlåtar just nu är Lose Yourself och Kobe Bryant.

    Och den tionde saken: jag älskar ostbågar! ♥

NAILTALK

Har fått naglarna målade röda. Så himla snyggt alltså! Dock slängde mamma mitt röda nagellack från Loreal i soporna. Ehm, tack? Men de var rätt så gammalt och rätt så använt så de kanske var bäst så. Men, ska kanske köpa ett nytt rött nagellack. Det röda kom från Loreal och var ju jättebra. Men har ju ett hemma från Depend också men de nagellacken har verkligen dålig kvalla. Så ska köpa ett nytt rött nagellack. Ett rött. Eller ett svart eller mörklila. Fasr jag har ju ett svart och ett lila. Fast de är ju depend... Åh suck varför kunde de inte vara i något annat märke...? Aja men måste också säga att dagen/kvällens avsnitt av Pretty Little Liars var så bra! Laddar över bilder och allt de imorgon dock vet jag inte om internet funkar på den datorn, med tiden visar det sig . Kiss

KAN INTE ÖVERFÖRA BILDER

kjan inte överföra bilder. till den bärbara datorn. Det är dåligt. För nu är även min blogg dålig. Eftersom det inte finns några nya fräscha bilder. That's sucks!
Men... för att min blogg inte ska vara alltför dålig så kan jag ju lägga in en bild som jag hitta på datorn från ssc? Vad sägs om det...? För eftersom Ssc var så grymt bra, så borde en bild från ssc göra så att min blogg blir bra igen... riiight?
   o s e r i ö s t     i n l ä g g     punkt    se 


DAGEN I ORD

Hej bloggeeen! :D idag har jag inte alls uppdaterat något vidare bra men det är för att jag inte haft tillgång till dator, eller ja hade tänkt ta den stora snabba datorn men nu sitter jag ändå här med den där bärbara datorn. anledningen? jo, vårt internet funkar inte, tack telia och tack telias kundtjänst. Så sitter i mitt rum nu och har kopplat upp mig på ett annat nätverk, som funkar!

denna dator är inte liiiika seg nu eftersom pappa uppdaterat en massa + så har jag också uppdaterat en viktig uppdatering.

Idag har jag i alla fall käkat supergoda fattiga riddare till frukost med en massa hallon och blåbär, sett friidrotts-VM och läst i L.A Candy -bara slappat alltså. cyklade till IP för match mot  Övertorneå. blev att stå i mål, inte alls kul eftersom de inte kom några skott alls på mål. släppte in ett mål, men jag hade kunnat förhindra det.
så varför gjorde jag inte det? jo, de fick en hörna, de sköt en höjdare, gick till första stolpen som frida täckte, hon ropade "jag tar". jag hade kunnat ta den, tror jag men som sagt då nickade frida den, den for till andra stolpen. och då var det någon övertorneå spelare som petade in den...
Blev en vinst med 4-1 i alla fall, så grymt bra spelat tjejer!

Nu ska jag kolla på Pretty Little Liars, kiss


GAMETIME

Hej ska om ett ta mig till fotbollsplan för fotbollsmatch. Övertorneå står som sagt för motståndet och jag är väl lite mer taggad nu. Vi är jättemånga som ska spela, fast jag ska stå i mål. Var ju ett tag sedan sist men det går nog bra, för ja tror vi har rätt så bra backar + att någon sa att övertorneå inte var så bra eller att de hade jättefå målchanser men att de gjorde mål på varenda så då får man väl försöka rädda varenda skott (ja vad ska man annars göra?!) och tänka, de hade kunnat stå 1-0 om ja inte stått här, de hade kunnat stå 2-0 om ja inte stått här osv, ellerhur? Men vi får se hur detta går! Har med mig kameran så ska försöka fota något, men senare idag kommer nog bilderna från igårkväll upp men nu ska jag byta om och kolla hur det går för Christian Olsson i friidrottsvm, kiss

MATCHDAG

Hej bloggen! =) idag är det match mot Övertorneå i... fotboll. Ska tydligen stå i mål tillsammans med Therese och Stina ..... Och är inte alls taggad till match! Men ja min älskade pappa har anmält mig till regionslägret och det är ju rätt kul osv hoppas bara hansvarade rätt på alla frågor! Liksom nej ja joggar inte så mycket på fritiden men jag har ju ändå en hel del träningar i veckan, det hade varit en helt annan sak om jag inte hade det och ja jag joggade ju faktiskt då vi hade fotbollsuppehåll mitt i sommarn! :D och jag kommer inte på en massa ursäkter då vi ska springa i skolan heller.... Liksom om man är förskyld så kan man springa, jag gjorde det på björksloppet i sjuan och ni vet ju att jag klara det, joggade runt hela och klara de under tjugo minuter. Jaja men frågorna betyder ändå inte allt. Det beror ju självklart hur bra man är, för de syns ju säkert om man ljugit på frågorna. Så bättre att man är över förväntningar än under...? Anyway får se i oktober hur detta går. Kommer i alla fall bli grymt kul och att ha kul/glädjen är ju huvudsaken...? Kiss

Dagens Outfit



PEOPLE MAKES THE PLACE

Hemma nu, tack för en awesome kväll tjejer! Tack mörker för en läskig cykeltur hem... Berättar mer imorgon + en massa bilder osv... Nu har jag annat att göra. Kiss

PRESENTEN


Georgia Rule

Hade skrivit en massa och sen försvann alltihopa, kul. Eh nä. Men har i alla fall käkat asnice mat på Ban Tai, firat farmor och farfar som fyller år snart, grattis ni vet att jag älskar er! ♥ Har även duschat, tvättat håret och hoppat i ett par mysigare kläder än jeans, nämligen tights + en stickat tröja från H&M... Denna kväll ska tillbringas tillsammans med några fina tjejer, amanda, emma, linnea, felicia och stina, detta blir en bra kväll, synd att du victoria är sjuk bara men då har du en massa tid för desperate houswifes, aiight? Så lova att kolla igenom en massa avsnitt nu. Vill avsluta med att tipsa om filmen Georga Rule, bra film kolla en del av den igår men skriver mer om vad den handlar om + skådespelarna en annan dag för ja orkar inte ta om allt det nu... Kiss

jag saknar dig, jag saknar dig!


BÄST


some people wish it happen, some people want it happen and some people make it happen.
Usain Bolt, världsmästare 200m 3e september 2011


FAVORITER






NYBAKTA BULLAR


Finns det något härligare än då hela huset luktar nybakta kanelbullar? Okej, kommer på en sak just nu: nybakta saffransbullar luktar precis lika gott. men, nybakta kanelbullar, mums. har redan hunnit få ner en i magen så jag vet, att de smakar precis lika gott som de ser ut att göra på bilden, om inte liiite godare.
   Mamma, du är bäst! ♥

GOD MORGON!

Hej bloggen, detta blir ett inlägg med bara text eftersom ja skriver från mobilen nu. Har i alla fall vaknat för ett tag sedan, hunnit läsa några kapitel i L.A Candy, en grymt bra bok som jag rekommenderar! Det går lite segt att läsa den men det är ju för att den är på engelska och då läser man inte lika snabbt som man hade gjort om den var på svenska, men har kommit till sidan hundra i alla fall. Och jag är säker på att jag vill ha Sweet Little Lies och Spice and Suger, de två andra delarna. Men idag har jag inte mycket inplanerat, får ta dagen som den kommer, right? Eller ikväll så ska en av världens bästa tjejer ha tjejkväll hon har nämligen fyllt år och förra helgen köpte ja och amanda världens bästa present till henne, men säger inte vad eftersom du kanske läser detta och då blir det ingen överraskning. Men kan i alla fall säja att de slog in de i affären men så glömde de ta bort prislapparna... Öhm tack? Så fick öppna upp allt hemma och ta bort de för de är ju inge kul om prislappar syns. Men har märkt att de inte alltid tar bort prislapparna eftersom en gång fick jag en present därifrån och de hade slagit in de där då också och då var prislapparna kvar... Menså är de ju inte alltid för jag har fått och gett därifrån och då har de tagit bort prislappen. Nej vad intressant info de blev om prislappar... Kiss

ÖNSKAR IBLAND ATT MÄNNISKOR VAR SOM PENGAR, BARA ATT STOPPA DE MOT SOLEN OCH SE VILKA SOM ÄR FALSKA OCH VILKA SOM ÄR ÄKTA

Punkt.

JUSTIN BIEBER IKVÄLL!

Hej bloggen, som ni hör på rubriken så är ju Justin Bieber i gästskådespelaren i CSI, någon av er som ska kolla? Okej ja ska inte kolla för de är ju faktiskt basket på tv nu, turkiet mot litauen två bra lag så denna match står och väger och kommer förmodligen göra de. Oh ja, längtar gaaalet mycket till serien börjar! Längtar till att spela osv... Först ut är ju bbd och de ska väl bli kul men de ja längtar mest till är hemmamatcher och rm! Men bbd kommer ju också bli asnice, för vårt lag är så himla underbart bra vetni. Nä men på bbd så måste man ju fråga i sek vad de står osv... Men länngtar ändå dit! Haha såg nyss på matchen på tven då nån i turkiet råka knuffa ut en från litauen och en på front row verkade få värsa mördarblicken, haha, kommentatorerna märkte de me... Okej nu kommer de onödig info så ha de bra nu, kiss


Print Screen från Lil Waynes video How to love.

ta ett djupt andetag och räkna till tio

Hej bloggen, har tillbringat cirka 7h i skolan. länge. men jag överlevde! så vad har jag hållt med dessa 7 långa timmar...? ja, har bland annat jobbat några sidor i matteboken. veckans mål var ju egentligen sidan sexton, men det blev sidan femton men det hade inte spelat någon roll för mig eftersom jag just nu är på sidan arton.
  however, har också sprungit björxloppet på idrotten. var enligt mig helt perfekt väder för att springa, lagomt varmt så man var tvungen att ha på sig en till jacka/tröja, så då behövde jag inte hålla i mobilen utan kunde stoppa den i fickan och lyssna på ke$ha, lil wayne och enimen. ♥

 
fick en helt okej tid, bättre än förra gången men jag vet, att jag hade kunnat springa snabbare eftersom jag tänkte "spara mig till slutet" och så ökade jag i sista backen och sen sprang järnet då jag såg målet, men jag skulle kunnat springa snabbare igenom hela loppet. menmen... whatever jag sprang igenom hela loppet med ett hyfsat tempo ändå. frida och agnes, joar, aleksis och jocke var de enda som kom före mig och 2 av de fuskade ju (tog en genväg)... och eftersom detta är som ett prov eller tiden spelar tydligen roll för betyget, så var det ju som att fuska på ett prov... menmen detta är ju inviduellt och någon gång slår detta tillbaka.

har även jobbat med reklam på SO:n. redovisade... ops gjorde en "miss". men tycker fortfarande att jag hade rätt! om det är märkeskläder så är det oftast bra kvalité. eller har jag helt fel?
fast visst endel köper som fredrik sa levis jeans mest för att det är levis, men såna vuxna som köper de kanske har de 25 år? äh, inte vet jag men det är ändå inte samma kvalité som de på gina, h&m, bikbok osv... eller?

hur som helst, nu har vi ju förklarat hur reklamerna har försökt locka oss nu ska vi göra reklam själv... och ja vi har börjat idag och det går finfint!
  vi har även haft läxförhör i biologi gick finfint... och så har vi lyssnat på emma då hon försökt sälja idrottsrabatten, haha!
  avslutar med några bilder, kiss!
(btw det är felicia och emmas mat bara så ni vet... haha! ) min mat är på första bilden. ;)



JUST PUT A SMILE ON YOUR LIPS AND STAY CHILL


Såhär ser ipren tabletter ut. och såna måste man ta då någon tagit ur ens vätska ur ens knä... intressant info. Jag vet. Så avlsutar detta inlägg nu. kiss

SKOLA

Drar snart till skolan och är fast där ett tag... Kul att de regnar, inte. Hörs sen om jag överlever denna dag. Kiss

SÅ DUKTIG!


Denna kille var grymt duktig på att spela gitarr. Ser dock att det finns en massa kommentarer men ja. avundsjuka människor verkar finnas runt hela världen.


22 ÅR



Idag fyller Bill och Tom år. eller man kanske säger Tom och Bill eftersom Tom är tio minuter äldre än Bill om jag inte minns helt fel. Axel i min klass fyller förresten också år och igår fyllde Amanda år.
Hur som helst, kommer ihåg de gamla goda tiderna då jag älskade Tokio Hotel och speciellt Bill. ♥

TRÄNAT

Hej bloggen är hemkommen från en basketträning. Är helt svettig och äcklig så en dusch och hårtvätt är next thing to do. Ville bara slänga in ett snabbt inlägg. Träningen gick bra. Tränade med f96 och vi var totalt tio stycken som sprang runt och svettades. Sprang 48an på 51s så hyfsad tid för att vara början av säsongen men nästa gång ska jag inte springa för långt över baseline och förhoppningsvis springa samtidigt som stina. För vi sprang fem åt gången... Vann av de fem ja körde med! Men... Imorgon har vi björkskataloppet på idrottslektionen. Ska springa på tid.. Får se hur det går. Ska försöka peppa igång så jag blir lika taggad som i våras. Grym musik i lurarna gör nog saken lättare eminem, lil wayne och ke$ha ska vara med mig, nämligen. Kiss

SO I PICK THE WORLD UP AND DROP THE WORLD

Sitter just nu och lyssner på Lil Waynes Drop the world och den är låter helt weird eftersom de tagit bort alla "svordomar" haha... men ska dra på träning ikväll, basket vad annars liksom...
sen så blev de endel bilder tagna med mobilen på lunchen, tycker kvalitén är ok. men som sagt inget man framkallar! bjussar på tre bilder, ciao! ♥


fint att molly var den enda som kollade in och blev kapad...

you are beautiful

Såg på Molly Mus blogg att hennes pappa
anmält henne till regionsläger nummer 1.
 
Åh på spanskan snackade jag och Molly lite om basketen & annat... fick i alla fall veta att hon inte skulle ta täcke med sig utan sovsäck eftersom det tar mindre plats och att hon har missat tre hela träningar denna säsong, förra gången missade hon faktiskt bara två stycken. fast hon har ju ändå varit på de och skjutit osv... i alla fall. det var på spanskan ja och linnea framförde den där dialogen jag berätta om i förra inlägget, fine ni kanske inte bryr er så mycket om det men om ni brydde er -nu vet ni. kiss
 
Till höger ser ni förresten godaste kvällsfikat. smoothie, skorpa + perfekt rostad pärlanmacka med en tunn skiva korv. cant be better.

Förresten har ni läst om vad som hände med Tupac efter hans död? Läs om det HÄR.

SPRÅKRESA


Skulle hemskt gärna vilja sticka på en språkresa till sommarn, dock är det ju inte gratis så det kanske blir nästa sommar. Men, frågan är såklart då vars jag skulle fara någonstans och vars jag ska bo. Ska man välja värdfamilj eller campus? Och som sagt, vilken destantion? Älskar som sagt USA, så himla mycket. ♥ Dock kostar ju en biljett till andra sidan "pölen" en hel del mer än en resa ner till tex Franrike eller Malta.
Bläddrade nyss igenom en katalog från STS som landat i brevlådan och jag måste bara säga att det verkar fantastiskt att fara till Malta och där kunde man ju bo "mitt i smeten" på ett hotell som verkade ha allt .
Men som sagt, vars ska man fara? Tror jag helst skulle vilja fara till ett ställe i Europa. ( Tokyo, USA, Australien och alla andra långa flygresor kanske får vänta med? ) 
   Ska du fara på språkresa eller har du varit på någon? Vill du fara? I så fall vars? Och vilket är bäst: EF eller STS?? :D

ÄNNU EN SKOLDAG GJORD

hejhej bloggen! Hemma efter ännu en dag i skolan. Känns jätteskönt att vara hemma, ser just nu på pretty little liars. Inte alls ansträngande om man säger så... Ska fortsätta att vara slö resten av dagen till de blir basketträning... Ska bli kul de, synd bara att linnea och valeh har segling och emma fotbollsmatch men hoppas ändå vi blir några på träningen som tränar. Felicia skulle de, molly skulle skjuta och victoria är sjuk den stackarn men igår fick hon låna min dh box så hoppas hon hinner kolla alla avsnitten nu då de finns tid för det. Har förresten gjort en dialog med linnea för hela klassen, gick bra! Kunde allt utantill så, A+ nästa? Hihi, och för övrigt hade jag som sagt gjort allt i kapitlet ljud på fysiken så hade inte så mycket att göra i fysiken. Fick typ bara läsa i fysikboken ... Och har också gjort veckans mål i matte, sidan 15 och de är en lektion kvar imorgon -skönt! Men de är ju somsagt veckans mål, de MINSTA man ska göra så om man inte hinner det så... Nu ska jag höra vad Spencers mamma har att säga Spencer i PLL. kiss

GÅRDAGENS



RSS 2.0